ZIEN: De eerste trailer van Marvels Madame Web met kwaadaardige Spider-Man

ZIEN: De eerste trailer van Marvels Madame Web met kwaadaardige Spider-Man

Sony Pictures heeft de eerste trailer van de film Madame Web vrijgegeven. Met actrice Dakota Johnson duiken we in het Spider-Man universum waar ook de verhalen van Venom, Morbius en Kraven the Hunter bij horen. Bekijk hieronder de trailer van Madame Web.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

ZIEN: De eerste trailer van Marvels <em>Madame Web</em> met kwaadaardige Spider-Man Sony Pictures heeft de eerste trailer van de film Madame Web vrijgegeven. Met actrice Dakota Johnson duiken we in het Spider-Man universum waar ook de verhalen van Venom, Morbius en Kraven the Hunter bij horen. Bekijk hieronder de trailer van Madame Web. Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. Het verhaal“Ondertussen, in een ander universum…" In een verandering van het typische genre vertelt Madame Web het op zichzelf staande oorsprongsverhaal van een van de meest mysterieuze heldinnen van Marvel Publishers. In de spannende actiethriller speelt actrice Dakota Johnson de rol van Cassandra Webb, een paramedicus in Manhattan die mogelijk Ze heeft helderziende vermogens. Gedwongen om onthullingen over haar verleden onder ogen te zien, smeedt ze een relatie met drie jonge vrouwen die voorbestemd zijn voor een krachtige toekomst... als ze allemaal een dodelijk heden kunnen overleven. CastNaast Dakota Johnson zijn ook Sydney Sweeney, Celeste O’Connor, Isabela Merced. Tahar Rahim, Mike Epps, Emma Roberts en Adam Scott te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door S.J. Clarkson (bekend van de serie Jessica Jones). Vanaf 15 februari is de film Madame Web te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: thriller, actie, sciencefiction. (datum onder voorbehoud) Zien: bekijk de eerste 10 minuten van Spider-Man: Across the Spider-Verse Bekijk deze video »
Trailer :
ZIEN: De eerste trailer van Marvels Madame Web met kwaadaardige Spider-Man

Het verhaal
“Ondertussen, in een ander universum…" In een verandering van het typische genre vertelt Madame Web het op zichzelf staande oorsprongsverhaal van een van de meest mysterieuze heldinnen van Marvel Publishers. In de spannende actiethriller speelt actrice Dakota Johnson de rol van Cassandra Webb, een paramedicus in Manhattan die mogelijk Ze heeft helderziende vermogens. Gedwongen om onthullingen over haar verleden onder ogen te zien, smeedt ze een relatie met drie jonge vrouwen die voorbestemd zijn voor een krachtige toekomst... als ze allemaal een dodelijk heden kunnen overleven.

Cast
Naast Dakota Johnson zijn ook Sydney Sweeney, Celeste O’Connor, Isabela Merced. Tahar Rahim, Mike Epps, Emma Roberts en Adam Scott te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door S.J. Clarkson (bekend van de serie Jessica Jones).

Vanaf 15 februari is de film Madame Web te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: thriller, actie, sciencefiction. (datum onder voorbehoud)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV