Denkend aan Zwitserland: bekijk de prachtige en hilarische eerste beelden

Denkend aan Zwitserland: bekijk de prachtige en hilarische eerste beelden

<em>Denkend aan Zwitserland</em>: bekijk de prachtige en hilarische eerste beelden Janny van der Heijden, André van Duin en hond Nhaan hebben hun boot uit Denkend aan Holland ingeruild. In het nieuwe programma Denkend aan Zwitserland, dat vanaf 26 november wordt uitgezonden, gaan ze internationaal en reizen ze per trein. Jodelen en klimmenAndré en Janny maken een unieke treinreis door het prachtige landschap van Zwitserland. Janny was als kind dol op de jeugdboeken over het weesmeisje Heidi, met André wil Janny ontdekken hoe mooi het land van haar fictieve jeugdvriendin is. Samen gaan ze onder meer jodelen, alphoornblazen, sleeën en zelfs op klimexpeditie… Bekijk de eerste beelden van Denkend aan Zwitserland hieronder. Denkend aan Zwitserland is vanaf zondag 26 november om 21.30 uur wekelijks te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Denkend aan Zwitserland terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) :[video:videos](ids:"592699,590930,567785" title:"")

Janny van der Heijden, André van Duin en hond Nhaan hebben hun boot uit Denkend aan Holland ingeruild. In het nieuwe programma Denkend aan Zwitserland, dat vanaf 26 november wordt uitgezonden, gaan ze internationaal en reizen ze per trein.

Jodelen en klimmen
André en Janny maken een unieke treinreis door het prachtige landschap van Zwitserland. Janny was als kind dol op de jeugdboeken over het weesmeisje Heidi, met André wil Janny ontdekken hoe mooi het land van haar fictieve jeugdvriendin is. Samen gaan ze onder meer jodelen, alphoornblazen, sleeën en zelfs op klimexpeditie…

Bekijk de eerste beelden van Denkend aan Zwitserland hieronder.

Denkend aan Zwitserland is vanaf zondag 26 november om 21.30 uur wekelijks te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Denkend aan Zwitserland terugkijken bij Gids.tv.

:[video:videos](ids:"592699,590930,567785" title:"")

Actuele video's

Meer actuele video's