Live stream Nederland - Ierland (EK-kwalificatie)

Live stream Nederland - Ierland (EK-kwalificatie)

Zaterdag 18 november 2023 om 15:30

Kijk zaterdag 18 november vanaf 20.45 uur LIVE naar Nederland - Ierland via de livestream hieronder.

Zaterdag spelen Nederland en Ierland tegen elkaar in de EK-kwalificatie. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Nederland - Ierland op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Ierland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Nederland - Ierland is zaterdag vanaf 20.45 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Nederland - Ierland</em> (EK-kwalificatie) Kijk zaterdag 18 november vanaf 20.45 uur LIVE naar Nederland - Ierland via de livestream hieronder. Zaterdag spelen Nederland en Ierland tegen elkaar in de EK-kwalificatie. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Nederland - Ierland op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Ierland De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Nederland - Ierland (EK-kwalificatie) Bekijk deze video » Nederland - Ierland is zaterdag vanaf 20.45 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Nederland - Ierland (EK-kwalificatie)

Actuele video's

Meer actuele video's