Frans Bauer brengt single uit met Ammar Bozoglu: 'Een vriend'

Frans Bauer brengt single uit met Ammar Bozoglu: 'Een vriend'

Dinsdag 21 november 2023 om 11:15

Frans Bauer heeft de handen ineen geslagen met een andere volkszanger: Ammar Bozoglu. Samen hebben ze een duet opgenomen, Een vriend, en dat is werkelijk een droom die uitkomt voor die laatste: 'Dit voelt zo apart.. eerder luisterde ik naar zijn liedjes en nu maken we samen muziek. Mega blij want ik ben een ware vriend rijker', schrijft die op Instagram.

De eerste beelden van de samenwerking van Bauer en Bozoglu zie je hieronder. Daar weer onder hoor je alles over het nieuwe programma van Frans, Leven zonder Letters.

Frans Bauer brengt single uit met <em>Ammar Bozoglu</em>: 'Een vriend' Frans Bauer heeft de handen ineen geslagen met een andere volkszanger: Ammar Bozoglu. Samen hebben ze een duet opgenomen, Een vriend, en dat is werkelijk een droom die uitkomt voor die laatste: 'Dit voelt zo apart.. eerder luisterde ik naar zijn liedjes en nu maken we samen muziek. Mega blij want ik ben een ware vriend rijker', schrijft die op Instagram. De eerste beelden van de samenwerking van Bauer en Bozoglu zie je hieronder. Daar weer onder hoor je alles over het nieuwe programma van Frans, Leven zonder Letters. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Ammar Bozoglu (@ammarbozoglu) Bekijk ook Lief: Frans Bauer zet zijn moeder Wies (77) in het zonnetje Bekijk deze video » Chateau Meiland: Nadège na jaren herenigd met Claire Bekijk deze video »
TV :
Frans Bauer brengt single uit met Ammar Bozoglu: 'Een vriend'

Actuele video's

Meer actuele video's