ZIEN: Lijsttrekker partij LEF verstoort NOS slotdebat: "Jullie zijn ouwe meuk"

ZIEN: Lijsttrekker partij LEF verstoort NOS slotdebat: "Jullie zijn ouwe meuk"

De lijsttrekker van de politieke partij LEF heeft na het verstoren van de uitzending van Buitenhof een aantal weken geleden nu ook het slotdebat bij de NOS op NPO 1 weten te verstoren. Ondanks dat presentator Rob Trip zegt dat het niet de lijsttrekker betreft, is dat wel zo.

ZIEN: Lijsttrekker partij <em>LEF</em> verstoort <em>NOS slotdebat</em>: &quot;Jullie zijn ouwe meuk&quot; De lijsttrekker van de politieke partij LEF heeft na het verstoren van de uitzending van Buitenhof een aantal weken geleden nu ook het slotdebat bij de NOS op NPO 1 weten te verstoren. Ondanks dat presentator Rob Trip zegt dat het niet de lijsttrekker betreft, is dat wel zo. "Ouwe meuk"Daniël van Duijn, zoals de lijsttrekker van de relatief jonge partij heet, schreeuwt naar de op dat moment debaterende lijsttrekkers Frans Timmermans (GL/PvdA), Dilan Yezilgüz (VVD) en Pieter Omtzigt (Nieuw Sociaal Contract) dat ze "ouwe meuk" zijn en dat het nu de beurt is aan "de jongeren" om het land te leiden. Bekijk de beelden van het debat hierboven. Heb je het NOS Slotdebat gemist? Bekijk dan het hele debat en alle hoogtepunten via Gids.tv.
Politiek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"Ouwe meuk"
Daniël van Duijn, zoals de lijsttrekker van de relatief jonge partij heet, schreeuwt naar de op dat moment debaterende lijsttrekkers Frans Timmermans (GL/PvdA), Dilan Yezilgüz (VVD) en Pieter Omtzigt (Nieuw Sociaal Contract) dat ze "ouwe meuk" zijn en dat het nu de beurt is aan "de jongeren" om het land te leiden.

Bekijk de beelden van het debat hierboven. Heb je het NOS Slotdebat gemist? Bekijk dan het hele debat en alle hoogtepunten via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's