Wat is het geheim van Peter Gillis' rijkdom? Hij onthult het in Familie Gillis: Massa is kassa

Wat is het geheim van Peter Gillis' rijkdom? Hij onthult het in Familie Gillis: Massa is kassa

In Familie Gillis: Massa is kassa neemt Peter zijn medewerkers even onder de vleugel om hen de fijne kneepjes van het vak te leren. Zo onthult hij hoe hij vroeger zijn rijkdom met bier tappen heeft vergaard. "60.000 euro netto in de hand hé, massa is kassa", aldus de miljonair.

Bekijk het in het fragment uit Familie Gillis: Massa is kassa, na ongeveer 8 minuten doet Peter de ontluisterende onthulling

Wat is het geheim van Peter Gillis' rijkdom? Hij onthult het in <em>Familie Gillis: Massa is kassa</em> In Familie Gillis: Massa is kassa neemt Peter zijn medewerkers even onder de vleugel om hen de fijne kneepjes van het vak te leren. Zo onthult hij hoe hij vroeger zijn rijkdom met bier tappen heeft vergaard. "60.000 euro netto in de hand hé, massa is kassa", aldus de miljonair. Bekijk het in het fragment uit Familie Gillis: Massa is kassa, na ongeveer 8 minuten doet Peter de ontluisterende onthulling Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is kassa terugkijken via Gids.tv Bekijk ook Peter Gillis ontevreden met schoonmakers: 'Zie je wat ik zie?' (Massa is kassa) Bekijk deze video » Massa is kassa: gillende Wendy laat Peter Gillis schrikken Bekijk deze video » Zien! Op spooktocht in casa Gillis met medium Thomas die villa bijna af fikt door geestenuitdrijving Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is kassa terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV