Vanavond in finale Klein maar Fijn: miniatuur in een notendop (video)

Vanavond in finale Klein maar Fijn: miniatuur in een notendop (video)

Vanavond in finale <em>Klein maar Fijn</em>: miniatuur in een notendop (video) Zie boven een fragment uit Shownieuws met Jan Versteegh aan de vooravond van het huidige seizoen Klein maar Fijn Vanavond is de grote finale van het SBS6-programma Klein maar Fijn, waarin de drie overgebleven kandidaten strijden om de felbegeerde titel 'beste miniatuurbouwer van Nederland'. Wie gaat de titel winnen in het programma dat zich tegenover het verkiezingsuitslagengeweld op tv staande moet houden? Bekijk de eerste beelden van de finale in Paleis Het Loo hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) De finale van Klein Maar Fijn is woensdag 22 november om 21:27 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Klein Maar Fijn terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Jan Versteegh over De Bondgenoten: "Een luxe villa waarin je elke maand €100.000 kan winnen" Bekijk deze video » Khalid Kasem, Jan Versteegh, Marieke Elsinga e.a. krijgen veeg uit de pan (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zie boven een fragment uit Shownieuws met Jan Versteegh aan de vooravond van het huidige seizoen Klein maar Fijn

Vanavond is de grote finale van het SBS6-programma Klein maar Fijn, waarin de drie overgebleven kandidaten strijden om de felbegeerde titel 'beste miniatuurbouwer van Nederland'. Wie gaat de titel winnen in het programma dat zich tegenover het verkiezingsuitslagengeweld op tv staande moet houden? Bekijk de eerste beelden van de finale in Paleis Het Loo hieronder.

De finale van Klein Maar Fijn is woensdag 22 november om 21:27 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Klein Maar Fijn terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's