I Can See Your Voice gemist? Bekijk hier de hele uitzending

I Can See Your Voice gemist? Bekijk hier de hele uitzending

I Can See Your Voice gemist? Bekijk hier de hele uitzending Donderdagavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van I Can See Your Voice. Deze keer is Soy Kroon te gast, lukt het met zijn hulp om te raden wie er goed kan zingen en wie niet? Gouden keeltje of valse kraai?In dit programma moeten panelleden Marieke Elsinga, Fred van Leer en Danny de Munk samen met een wisselend panellid en de spelkandidaat raden of iemand een gouden keeltje heeft óf juist zo vals zingt als een kraai. Soy Kroon versterkt in deze aflevering het panel. HoofdprijsKandidaten Yannick en Maurice krijgen advies van het panel, maar of hun raad ze op het juiste spoor brengt is nog maar de vraag. Ze moeten het namelijk zien te raden terwijl de deelnemers geen noot zingen. Zij hopen dat er een zanger of zangeres overblijft, want dan maken ze kans op de hoofdprijs van 10.000 euro.
Uitzending :
I Can See Your Voice gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Donderdagavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van I Can See Your Voice. Deze keer is Soy Kroon te gast, lukt het met zijn hulp om te raden wie er goed kan zingen en wie niet?

Gouden keeltje of valse kraai?
In dit programma moeten panelleden Marieke Elsinga, Fred van Leer en Danny de Munk samen met een wisselend panellid en de spelkandidaat raden of iemand een gouden keeltje heeft óf juist zo vals zingt als een kraai. Soy Kroon versterkt in deze aflevering het panel.

Hoofdprijs
Kandidaten Yannick en Maurice krijgen advies van het panel, maar of hun raad ze op het juiste spoor brengt is nog maar de vraag. Ze moeten het namelijk zien te raden terwijl de deelnemers geen noot zingen. Zij hopen dat er een zanger of zangeres overblijft, want dan maken ze kans op de hoofdprijs van 10.000 euro.

Bekijk hier alle video's en artikelen van I Can See Your Voice

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV