Judeska (Jandino) opent FC Kip-restaurant in Rotterdam: "Alles is sowieso 100% halal" (Shownieuws)

Judeska (Jandino) opent FC Kip-restaurant in Rotterdam: "Alles is sowieso 100% halal" (Shownieuws)

Judeska (<em>Jandino</em>) opent <em>FC Kip</em>-restaurant in Rotterdam: &quot;Alles is sowieso 100% halal&quot; (<em>Shownieuws</em>) Shownieuws was aanwezig bij de opening van het eerste FC Kip-restaurant in Rotterdam en vroeg naar de kip. "Alles is sowieso 100% halal", aldus Judeska. BN-ersHet was er een drukke chaos en dat overtrof al haar verwachtingen. Verschillende BN’ers zoals Rico Verhoeven, John Williams, Shirma Rouse en Edsilia Rombley deden zich tegoed aan de Michelin-ster waardige kip! Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Jandino deelt leuk nieuws: "Judeska Airlines verlengd met 35 extra shows!" Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Shownieuws was aanwezig bij de opening van het eerste FC Kip-restaurant in Rotterdam en vroeg naar de kip. "Alles is sowieso 100% halal", aldus Judeska.

BN-ers
Het was er een drukke chaos en dat overtrof al haar verwachtingen. Verschillende BN’ers zoals Rico Verhoeven, John Williams, Shirma Rouse en Edsilia Rombley deden zich tegoed aan de Michelin-ster waardige kip!

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV