Kijkcijferkraker in de maak met terugkeer De Bauers? 'Kan gigantisch worden' (video)

Kijkcijferkraker in de maak met terugkeer De Bauers? 'Kan gigantisch worden' (video)

De Bauers keert terug op televisie. Volgens Tina Nijkamp zou het nog wel eens een kijkcijferkanon kunnen worden. Dat hoorde je in RTL Boulevard.

Lees verder onder de video.

Kijkcijferkraker in de maak met terugkeer <em>De Bauers</em>? 'Kan gigantisch worden' (video) De Bauers keert terug op televisie. Volgens Tina Nijkamp zou het nog wel eens een kijkcijferkanon kunnen worden. Dat hoorde je in RTL Boulevard. Lees verder onder de video. TerugkeerHeel wat fans van De Bauers bleven zo'n 20 jaar geleden verbouwereerd achter toen de tv-hit na één seizoen, en zelfs een Gouden Televizier-Ring, niet terugkeerde op de buis. Toch is er nu groot nieuws, want de zanger heeft inmiddels laten weten dat het nieuwe seizoen er gaat komen, en wel bij de NPO. 'Dit wordt een gigantische kijkcijferhit', aldus Tina Nijkamp in RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Kijkcijferkraker in de maak met terugkeer De Bauers? 'Kan gigantisch worden' (video)

Terugkeer
Heel wat fans van De Bauers bleven zo'n 20 jaar geleden verbouwereerd achter toen de tv-hit na één seizoen, en zelfs een Gouden Televizier-Ring, niet terugkeerde op de buis. Toch is er nu groot nieuws, want de zanger heeft inmiddels laten weten dat het nieuwe seizoen er gaat komen, en wel bij de NPO. 'Dit wordt een gigantische kijkcijferhit', aldus Tina Nijkamp in RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's