Bij Ons Op De Boerderij gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bij Ons Op De Boerderij gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bij Ons Op De Boerderij gemist? Bekijk hier de hele uitzending Bij Ons op de Boerderij is een realityserie waarin we een kijkje nemen in het leven van vier boerengezinnen. We volgen hen in hun dagelijkse routines op de boerderij. BoerenfeestHet nieuwe seizoen van Bij Ons op de Boerderij zien we de families Van der Zon, Doff, Van den Hurk en Arendz. Zij keren terug voor een inkijkje in hun dagelijks leven. Terwijl Jasmijn, de dochter van familie Van der Zon, vroeg opstaat om de koeien te melken, maakt haar broer Pieter zich klaar voor een boerenfeest. Avondje uitOok spruitenboer Johan Doff uit Groningen heeft een feestelijke dag voor de boeg. Zijn vrouw Dinah en hij hebben iets te vieren, dus gaan ze een avondje uit.
Uitzending :
Bij Ons Op De Boerderij gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Bij Ons op de Boerderij is een realityserie waarin we een kijkje nemen in het leven van vier boerengezinnen. We volgen hen in hun dagelijkse routines op de boerderij.

Boerenfeest
Het nieuwe seizoen van Bij Ons op de Boerderij zien we de families Van der Zon, Doff, Van den Hurk en Arendz. Zij keren terug voor een inkijkje in hun dagelijks leven. Terwijl Jasmijn, de dochter van familie Van der Zon, vroeg opstaat om de koeien te melken, maakt haar broer Pieter zich klaar voor een boerenfeest.

Avondje uit
Ook spruitenboer Johan Doff uit Groningen heeft een feestelijke dag voor de boeg. Zijn vrouw Dinah en hij hebben iets te vieren, dus gaan ze een avondje uit.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV