Johan Derksen: 'Miss Ameland en ik wilden een wippie maken op het parkeerterrein' (Vandaag Inside)

Johan Derksen: 'Miss Ameland en ik wilden een wippie maken op het parkeerterrein' (Vandaag Inside)

Vrijdag 24 november 2023 om 09:17

Johan Derksen staat bekend om zijn bijzondere, soms veelbesproken en ophef veroorzakende, anekdotes. Donderdagavond ging hij terug naar een opvallend moment in Leeuwarden, eind jaren '60. 'Ik had een Mini en ik had verkering met Miss Ameland. Wij wilden even een wippie maken op het parkeerterrein van de voetbalverening. Toen kwam de politiewagen langs en die stopte.' Hoe dit opvallende verhaal afliep hoor je hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 23 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen: 'Miss Ameland en ik wilden een wippie maken op het parkeerterrein' (<em>Vandaag Inside</em>) Johan Derksen staat bekend om zijn bijzondere, soms veelbesproken en ophef veroorzakende, anekdotes. Donderdagavond ging hij terug naar een opvallend moment in Leeuwarden, eind jaren '60. 'Ik had een Mini en ik had verkering met Miss Ameland. Wij wilden even een wippie maken op het parkeerterrein van de voetbalverening. Toen kwam de politiewagen langs en die stopte.' Hoe dit opvallende verhaal afliep hoor je hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 23 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's