Hartverwarmende beelden: Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney verwelkomen hun eerste kindje

Hartverwarmende beelden: Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney verwelkomen hun eerste kindje

Friday 24 November 2023 om 16:55

Frenkie de Jong schitterde dinsdag door afwezigheid op de FC Barcelona-training, maar volgens het Spaanse Mundo Deportivo was daar een vreugdevolle reden voor. De Nederlandse middenvelder en zijn partner Mikky Kiemeney zijn die dag voor het eerst ouders geworden.

Tekst gaat verder onder de video.

Hartverwarmende beelden: <em>Frenkie de Jong</em> en <em>Mikky Kiemeney</em> verwelkomen hun eerste kindje Frenkie de Jong schitterde dinsdag door afwezigheid op de FC Barcelona-training, maar volgens het Spaanse Mundo Deportivo was daar een vreugdevolle reden voor. De Nederlandse middenvelder en zijn partner Mikky Kiemeney zijn die dag voor het eerst ouders geworden. Tekst gaat verder onder de video. 21 novemberVolgens MD was De Jong afwezig op training met toestemming van de club, zodat hij bij de bevalling kon zijn. De geboorte op 21 november heeft een extra bijzondere betekenis voor de voormalige Ajacied. De Jong draagt bij FC Barcelona rugnummer 21 ter nagedachtenis aan zijn overleden opa, die ook op de 21ste jarig was. De voetballer heeft de geboorte van zijn kindje echter nog niet publiekelijk bekendgemaakt. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Frenkie de Jong wil na de zomer gewoon bij FC Barcelona blijven Bekijk deze video » Frenkie de Jong wordt voor het eerst vader, bekijk de zwangerschapsaankondiging Bekijk deze video »
Entertainment :

21 november
Volgens MD was De Jong afwezig op training met toestemming van de club, zodat hij bij de bevalling kon zijn. De geboorte op 21 november heeft een extra bijzondere betekenis voor de voormalige Ajacied. De Jong draagt bij FC Barcelona rugnummer 21 ter nagedachtenis aan zijn overleden opa, die ook op de 21ste jarig was. De voetballer heeft de geboorte van zijn kindje echter nog niet publiekelijk bekendgemaakt.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's