The Masked Singer: de Tuinkabouter rockt op het podium met Radar Love (video)

The Masked Singer: de Tuinkabouter rockt op het podium met Radar Love (video)

Vrijdag 24 november 2023 om 21:03

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 24 november. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

De Tuinkabouter is absoluut een zanger. Of toch niet? In ieder geval heeft hij Top 40-hits gehad. Wie zou het zijn?

<em>The Masked Singer</em>: de Tuinkabouter rockt op het podium met <em>Radar Love</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 24 november. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. De Tuinkabouter is absoluut een zanger. Of toch niet? In ieder geval heeft hij Top 40-hits gehad. Wie zou het zijn? ZangerDe Tuinkabouter heeft direct een goede indruk gemaakt op de panelleden. Met het nummer Radar Love rockt hij op het podium en laat hij horen welk talent hij in huis heeft. Maar wie zit er in het pak van de Tuinkabouter? De naam van Kaj Gorgels valt, maar ook die van Thomas Berge en Waylon. The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
The Masked Singer: de Tuinkabouter rockt op het podium met Radar Love (video)

Zanger
De Tuinkabouter heeft direct een goede indruk gemaakt op de panelleden. Met het nummer Radar Love rockt hij op het podium en laat hij horen welk talent hij in huis heeft. Maar wie zit er in het pak van de Tuinkabouter? De naam van Kaj Gorgels valt, maar ook die van Thomas Berge en Waylon.

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's