Drama in Rotterdam Ahoy: man neergeschoten op feest (video)

Drama in Rotterdam Ahoy: man neergeschoten op feest (video)

Drama in <em>Rotterdam Ahoy</em>: man neergeschoten op feest (video) Bij een schietpartij tijdens een feest in Rotterdam Ahoy is in de nacht van zaterdag op zondag een man ernstig gewond geraakt, laat de politie weten. Hart van Nederland deelt een video van deze drama. Ernstige verwondingDe schietpartij vond plaats rond 04.30 uur, toen het feest op zijn einde liep, zegt een woordvoerster. Het slachtoffer is met een ernstige verwonding maar aanspreekbaar naar het ziekenhuis gebracht. De verdachten van 20 en 31 jaar komen uit Rotterdam en zijn aangehouden. Bij een feest in #Ahoy #Rotterdam is vermoedelijk geschoten. Een man met een verwonding wordt bij de ehbo daar behandeld in afwachting van de ambulance. Er wordt onderzocht wat er gebeurd is en wie daarbij betrokken is. Heb je iets gezien of meer informatie? Bel 112— Politie Eenheid Rotterdam eo (@POL_Rotterdam) November 26, 2023 Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven.
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bij een schietpartij tijdens een feest in Rotterdam Ahoy is in de nacht van zaterdag op zondag een man ernstig gewond geraakt, laat de politie weten. Hart van Nederland deelt een video van deze drama.

Ernstige verwonding
De schietpartij vond plaats rond 04.30 uur, toen het feest op zijn einde liep, zegt een woordvoerster. Het slachtoffer is met een ernstige verwonding maar aanspreekbaar naar het ziekenhuis gebracht. De verdachten van 20 en 31 jaar komen uit Rotterdam en zijn aangehouden.

Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's