Voorspelling reünie-aflevering Boer Zoekt Vrouw door oud-deelnemers (RTL Boulevard)

Voorspelling reünie-aflevering Boer Zoekt Vrouw door oud-deelnemers (RTL Boulevard)

Sunday 26 November 2023 om 20:09

Vanavond is het zover: de reünie-aflevering van Boer Zoekt Vrouw Europa. Drie maanden lang volgde Nederland massaal het wel en wee van de vijf vrijgezelle boeren. Eindelijk volgt de ontknoping.

Voorspelling
Wie van de vier boeren arriveert straks samen met zijn of haar match aan de arm? In RTL Boulevard doen oud-deelnemers alvast een voorspelling. De zoektocht naar de liefde begon met twijfel, ongemakkelijke momenten en veel onzekerheid. Desondanks gingen vier van de vijf boeren op citytrip met hun keuze.

Bekijk de voorspelling in een fragment uit RTL Boulevard hieronder.

Voorspelling reünie-aflevering <em>Boer Zoekt Vrouw</em> door oud-deelnemers (<em>RTL Boulevard</em>) Vanavond is het zover: de reünie-aflevering van Boer Zoekt Vrouw Europa. Drie maanden lang volgde Nederland massaal het wel en wee van de vijf vrijgezelle boeren. Eindelijk volgt de ontknoping. VoorspellingWie van de vier boeren arriveert straks samen met zijn of haar match aan de arm? In RTL Boulevard doen oud-deelnemers alvast een voorspelling. De zoektocht naar de liefde begon met twijfel, ongemakkelijke momenten en veel onzekerheid. Desondanks gingen vier van de vijf boeren op citytrip met hun keuze. Bekijk de voorspelling in een fragment uit RTL Boulevard hieronder. De allerlaatste aflevering van dit seizoen van Boer zoekt vrouw is zondag 26 november rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Warme gevoelens tussen boer Piet en Anke in Boer Zoekt Vrouw: 'We voelen kriebels' (video) Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: Claudia en Paul komen aan bij de reünie (video) Bekijk deze video »
BZV :
Voorspelling reünie-aflevering Boer Zoekt Vrouw door oud-deelnemers (RTL Boulevard)

De allerlaatste aflevering van dit seizoen van Boer zoekt vrouw is zondag 26 november rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's