Angela de Jong: 'Geert Wilders is gegroeid in zijn rol als mogelijke premier'

Angela de Jong: 'Geert Wilders is gegroeid in zijn rol als mogelijke premier'

De media raakt, terecht, maar niet uitgesproken over de enorme verkiezingswinst van Geert Wilders en aan tafel bij Renze op zondag blijkt dat Angela de Jong naast het televisienieuws ook al het politieke nieuws op de voet volgt. Als Frits Wester aangeeft dat Wilders in zijn rol als premier andere verantwoordelijkheden zou moeten aangaan en misschien wel kan groeien in zijn rol laat ze van zich horen: 'Hij heeft dat in ieder geval de afgelopen weken laten zien.'

'Wilders moet kunnen groeien in rol'
De mildere toon van Wilders, die de PVV duidelijk veel meer zetels dan vooraf voorspeld was heeft opgeleverd, is de tv-columniste niet ontgaan. Ze heeft enkele debatten bekeken en daar kwam zijn veranderde houding natuurlijk duidelijk naar voren. Frits Wester vult aan: 'Iemand moet ook kunnen groeien in zijn rol als hij die rol uiteindelijk krijgt.' En daar is talkshowhost Renze Klamer het dan weer helemaal mee eens.

Bekijk het fragment van RENZE hieronder

Angela de Jong: '<em>Geert Wilders</em> is gegroeid in zijn rol als mogelijke premier' De media raakt, terecht, maar niet uitgesproken over de enorme verkiezingswinst van Geert Wilders en aan tafel bij Renze op zondag blijkt dat Angela de Jong naast het televisienieuws ook al het politieke nieuws op de voet volgt. Als Frits Wester aangeeft dat Wilders in zijn rol als premier andere verantwoordelijkheden zou moeten aangaan en misschien wel kan groeien in zijn rol laat ze van zich horen: 'Hij heeft dat in ieder geval de afgelopen weken laten zien.' 'Wilders moet kunnen groeien in rol'De mildere toon van Wilders, die de PVV duidelijk veel meer zetels dan vooraf voorspeld was heeft opgeleverd, is de tv-columniste niet ontgaan. Ze heeft enkele debatten bekeken en daar kwam zijn veranderde houding natuurlijk duidelijk naar voren. Frits Wester vult aan: 'Iemand moet ook kunnen groeien in zijn rol als hij die rol uiteindelijk krijgt.' En daar is talkshowhost Renze Klamer het dan weer helemaal mee eens. Bekijk het fragment van RENZE hieronder Bekijk ook Lale Gül: 'Hierom stemmen veel moslims PVV' (WNL op Zondag) Bekijk deze video »
TV :
Angela de Jong: 'Geert Wilders is gegroeid in zijn rol als mogelijke premier'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV