Jan Smit ontslagen bij FC Volendam, bekijk de video

Jan Smit ontslagen bij FC Volendam, bekijk de video

<em>Jan Smit</em> ontslagen bij FC Volendam, bekijk de video Jan Smit vertelde onlangs nog dat hij als voorzitter van FC Volendam flink wat kritiek over zich heen krijgt. Nu meldt de zanger op social media dat hij moet stoppen. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Ontslag"Het einde van mijn voorzitterschap bij FC Volendam is nabij. Gisteravond ontving het vierkoppige bestuur van FC Volendam een mail van de raad van commissarissen, waarin het voorgenomen ontslag van het voltallige bestuur wordt aangekondigd", schrijft hij op Instagram en X. Bekijk het bericht hieronder: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Jan Smit (@jansmit)
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Jan Smit vertelde onlangs nog dat hij als voorzitter van FC Volendam flink wat kritiek over zich heen krijgt. Nu meldt de zanger op social media dat hij moet stoppen. Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Ontslag
"Het einde van mijn voorzitterschap bij FC Volendam is nabij. Gisteravond ontving het vierkoppige bestuur van FC Volendam een mail van de raad van commissarissen, waarin het voorgenomen ontslag van het voltallige bestuur wordt aangekondigd", schrijft hij op Instagram en X. Bekijk het bericht hieronder:

Actuele video's

Meer actuele video's