Dinsdag in Bureau Rotterdam: Ewout wordt bespuugd

Dinsdag in Bureau Rotterdam: Ewout wordt bespuugd

Tuesday 28 November 2023 om 12:46

In een nieuwe aflevering van Bureau Rotterdam zien we dinsdagavond hoe een agressieve Poolse man duidelijk niet op Ewout Genemans en zijn cameraploeg zit te wachten tijdens een aanhouding. De presentator wordt toegeschreeuwd en zelfs bespuugd: 'Hé! Op mijn gezicht!'

Bekijk het fragment uit Bureau Rotterdam hieronder.

Dinsdag in <em>Bureau Rotterdam</em>: Ewout wordt bespuugd In een nieuwe aflevering van Bureau Rotterdam zien we dinsdagavond hoe een agressieve Poolse man duidelijk niet op Ewout Genemans en zijn cameraploeg zit te wachten tijdens een aanhouding. De presentator wordt toegeschreeuwd en zelfs bespuugd: 'Hé! Op mijn gezicht!' Bekijk het fragment uit Bureau Rotterdam hieronder. Bureau Rotterdam is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Bureau Rotterdam terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Kijker reageert op schokkende beelden uit Bureau Rotterdam waarin hondje doodgebeten werd Bekijk deze video » Is de positie van Dilan Yeşilgöz nog wel houdbaar en kan ze de VVD-stemmer negeren? Bekijk deze video » Tanja Jess shockeert: 'Hij wilde dat ik hem zou wurgen' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag in Bureau Rotterdam: Ewout wordt bespuugd

Bureau Rotterdam is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Bureau Rotterdam terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's