Bureau Rotterdam gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bureau Rotterdam gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bureau Rotterdam gemist? Bekijk hier de hele uitzending Dinsdag is het tijd voor een nieuwe aflevering van Bureau Rotterdam. Ook deze keer beleeft Ewout Genemans weer van alles als hij meeloopt met de politie in de havenstad. Heftige ruzieSamen met agenten Lindsey en Wouter belandt Ewout midden in een heftige ruzie tussen dronken en hevig bloedende mannen. Keashia en Brian lossen na flink wat speurwerk een beroving op. DrugsAls een automobilist door de laaghangende avondzon een voetganger over het hoofd ziet, helpen Ulubat en Andrea deze gewonde vrouw. En Nadia en Joyce moeten een groep mensen die zwaar aan de drugs zit kalmeren.
Uitzending :
Bureau Rotterdam gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Dinsdag is het tijd voor een nieuwe aflevering van Bureau Rotterdam. Ook deze keer beleeft Ewout Genemans weer van alles als hij meeloopt met de politie in de havenstad.

Heftige ruzie
Samen met agenten Lindsey en Wouter belandt Ewout midden in een heftige ruzie tussen dronken en hevig bloedende mannen. Keashia en Brian lossen na flink wat speurwerk een beroving op.

Drugs
Als een automobilist door de laaghangende avondzon een voetganger over het hoofd ziet, helpen Ulubat en Andrea deze gewonde vrouw. En Nadia en Joyce moeten een groep mensen die zwaar aan de drugs zit kalmeren.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Bureau Rotterdam

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV