Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending Dinsdag worden opnieuw de dagelijkse bezigheden van Peter Gillis uitgezonden in Familie Gillis: massa is kassa. De miljonair, zijn nieuwe liefde Wendy en kinderen worden gevolgd in deze reallifesoap. Alle fragmenten uit deze uitzending Familie Gillis: Massa is Kassa: Wendy en Peter discusiëren over dikte van worst (video) Bekijk deze video » Vreemde energieënIn deze aflevering blijkt het enorme kasteel van Peter ook vol te zitten met vreemde energieën. Wendy is onverbiddelijk als het gaat om de juiste maten van Peters borstbeeld. En de inhoud van Peters nieuwe kookboek wordt grondig getest door de familie voor de grootse onthulling losbarst. NicollekeOok in dit seizoen is te zien hoe Peter gelukkig is met zijn vriendin Wendy, maar daarvoor stond Nicol ‘Nicolleke’ Kremers aan zijn zijde. Ze gingen in februari uit elkaar en toen brak de hel los. Inmiddels moet er een rechter aan te pas komen, want Nicol beschuldigt Peter van ernstige mishandeling. De miljonair heeft inmiddels beslag laten leggen op rekeningen en eigendommen van zijn ex, die tegenwoordig haar geld verdient met pikante content.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Dinsdag worden opnieuw de dagelijkse bezigheden van Peter Gillis uitgezonden in Familie Gillis: massa is kassa. De miljonair, zijn nieuwe liefde Wendy en kinderen worden gevolgd in deze reallifesoap.

Vreemde energieën
In deze aflevering blijkt het enorme kasteel van Peter ook vol te zitten met vreemde energieën. Wendy is onverbiddelijk als het gaat om de juiste maten van Peters borstbeeld. En de inhoud van Peters nieuwe kookboek wordt grondig getest door de familie voor de grootse onthulling losbarst.

Nicolleke
Ook in dit seizoen is te zien hoe Peter gelukkig is met zijn vriendin Wendy, maar daarvoor stond Nicol ‘Nicolleke’ Kremers aan zijn zijde. Ze gingen in februari uit elkaar en toen brak de hel los. Inmiddels moet er een rechter aan te pas komen, want Nicol beschuldigt Peter van ernstige mishandeling. De miljonair heeft inmiddels beslag laten leggen op rekeningen en eigendommen van zijn ex, die tegenwoordig haar geld verdient met pikante content.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Familie Gillis: massa is kassa

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV