Snert voor 200 bezoekers op Peter Gillis' kookboekpresentatie: "Stukske worst erbij, lekker hoor"

Snert voor 200 bezoekers op Peter Gillis' kookboekpresentatie: "Stukske worst erbij, lekker hoor"

Peter Gillis nieuwe kookboek wordt groots gepresenteerd op één van zijn vakantieparken zien we in Familie Gillis: Massa is kassa. Hij verwacht 200 belangstellenden en staat zelf overal in kartonvorm het boek aan te prijzen.

Tekst gaat verder onder de video

Snert voor 200 bezoekers op <em>Peter Gillis</em>' kookboekpresentatie: &quot;Stukske worst erbij, lekker hoor&quot; Peter Gillis nieuwe kookboek wordt groots gepresenteerd op één van zijn vakantieparken zien we in Familie Gillis: Massa is kassa. Hij verwacht 200 belangstellenden en staat zelf overal in kartonvorm het boek aan te prijzen. Tekst gaat verder onder de video SnertEr is snert gemaakt naar eigen recept voor de bezoekers en deze staat te pruttelen in de keuken. Peter neemt alvast een voorproefje en deelt uit: "Stukske worst erbij, lekker hoor!" Langzamerhand druppelen de mensen binnen, Mark Baanders is voor de gelegenheid uitgenodigd om het event te presenteren. Na lang roepen komen Wendy en Peter eindelijk van de wc en krijgt zij het eerste exemplaar overhandigd. Ondertussen lijkt niemand geïnteresseerd in de snert... Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is kassa terugkijken via Gids.tv Familie Gillis: Massa is Kassa: Wendy en Peter discusiëren over dikte van worst (video) Bekijk deze video » Massa is Kassa: wat vind Wendy van het brozen beeld van Peter Gillis? Bekijk deze video » Wendy weet het zeker: 'Daar hebben dode mensen gelegen' (Massa is kassa) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Snert
Er is snert gemaakt naar eigen recept voor de bezoekers en deze staat te pruttelen in de keuken. Peter neemt alvast een voorproefje en deelt uit: "Stukske worst erbij, lekker hoor!" Langzamerhand druppelen de mensen binnen, Mark Baanders is voor de gelegenheid uitgenodigd om het event te presenteren. Na lang roepen komen Wendy en Peter eindelijk van de wc en krijgt zij het eerste exemplaar overhandigd. Ondertussen lijkt niemand geïnteresseerd in de snert...

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is kassa terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV