Vandaag Inside: 'Natuurlijk kunnen de grappen van Jiskefet nog steeds'

Vandaag Inside: 'Natuurlijk kunnen de grappen van Jiskefet nog steeds'

Kunnen de grappen van de legendarische tv-hit Jiskefet nu nog steeds, is een vraag die regelmatig opdoemt in de media, zeker nu een van de bedenkers, Michiel Romeyn, best oren heeft naar een terugkeer. René van der Gijp is er duidelijk over: 'Ja natuurlijk kan dat. Natuurlijk kunnen die grappen nog steeds. We hebben er alleen een paar platforms bijgekregen waar wat mensjes zitten die je vroeger nooit hoorde en die nu een podium hebben.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 28 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: 'Natuurlijk kunnen de grappen van <em>Jiskefet</em> nog steeds' Kunnen de grappen van de legendarische tv-hit Jiskefet nu nog steeds, is een vraag die regelmatig opdoemt in de media, zeker nu een van de bedenkers, Michiel Romeyn, best oren heeft naar een terugkeer. René van der Gijp is er duidelijk over: 'Ja natuurlijk kan dat. Natuurlijk kunnen die grappen nog steeds. We hebben er alleen een paar platforms bijgekregen waar wat mensjes zitten die je vroeger nooit hoorde en die nu een podium hebben.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 28 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV