Goedele Liekens: 'Door deze voorwerpen in mijn lichaam sloeg MRI-scanner bijna op tilt'

Goedele Liekens: 'Door deze voorwerpen in mijn lichaam sloeg MRI-scanner bijna op tilt'

Vanwege eerdere huidkanker gaat Goedele Liekens ieder half jaar onder een MRI-scan en dat zorgde de afgelopen keer voor nogal wat zorgen bij de Vlaamse. Evert Santegoeds weet meer: 'Dat is eigenlijk één grote magneet en bij Goedele sloeg de paniek toe, toen ze er eenmaal in lag, omdat er voorwerpen in haar lichaam bleken te zitten die die magneet helemaal overstuur maken.'

Ze is vervolgens met razende spoed uit het apparaat gehaald. Maar wat zat er dan in haar lichaam en hoe gevaarlijk was dat? Goedele vertelt het hieronder zelf, in het fragment van Shownieuws.

Goedele Liekens: 'Door deze voorwerpen in mijn lichaam sloeg <em>MRI-scanner</em> bijna op tilt' Vanwege eerdere huidkanker gaat Goedele Liekens ieder half jaar onder een MRI-scan en dat zorgde de afgelopen keer voor nogal wat zorgen bij de Vlaamse. Evert Santegoeds weet meer: 'Dat is eigenlijk één grote magneet en bij Goedele sloeg de paniek toe, toen ze er eenmaal in lag, omdat er voorwerpen in haar lichaam bleken te zitten die die magneet helemaal overstuur maken.' Ze is vervolgens met razende spoed uit het apparaat gehaald. Maar wat zat er dan in haar lichaam en hoe gevaarlijk was dat? Goedele vertelt het hieronder zelf, in het fragment van Shownieuws. Bekijk ook Wendy weet het zeker: 'Daar hebben dode mensen gelegen' (Massa is kassa) Bekijk deze video » Johan Derksen sloopt Yesilgöz (VVD): 'Onvolwassen, ze blijkt niet klaar voor haar functie' Bekijk deze video » Samantha de Jong (Barbie): 'Sterke vrouwen worden niet geboren, die worden gemaakt' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV