Merel Ek: 'Dilan Yeşilgöz staat enorm onder druk' (Vandaag Inside)

Merel Ek: 'Dilan Yeşilgöz staat enorm onder druk' (Vandaag Inside)

Het besluit van de VVD om niet met de PVV in een kabinet te willen valt slecht bij de achterban, heel slecht. Dat heeft volgens politiek verslaggever Merel Ek enorme gevolgen voor het vertrouwen binnen de partij: 'Dilan Yeşilgöz staat enorm onder druk. Het grootste deel van de VVD-leden wil gewoon dat ze met de PVV gaan samenwerken. Niet in een gedoogconstructie maar gewoon in een kabinet.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 28 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Merel Ek: '<em>Dilan Yeşilgöz</em> staat enorm onder druk' (Vandaag Inside) Het besluit van de VVD om niet met de PVV in een kabinet te willen valt slecht bij de achterban, heel slecht. Dat heeft volgens politiek verslaggever Merel Ek enorme gevolgen voor het vertrouwen binnen de partij: 'Dilan Yeşilgöz staat enorm onder druk. Het grootste deel van de VVD-leden wil gewoon dat ze met de PVV gaan samenwerken. Niet in een gedoogconstructie maar gewoon in een kabinet.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 28 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV