ZIEN: dit opvallende kledingfilmpje van Bij Ann Fashion gaat viral

ZIEN: dit opvallende kledingfilmpje van Bij Ann Fashion gaat viral

Op sociale media gaat momenteel een opvallend kledingfilmpje van een lokale ondernemer, Bij Ann Fashion, uit Rhoon (Zuid-Holland) rond. Op zich niets geks maar de vrolijke en opvallende looks van de betreffende medewerkster en haar enigszins schorre stem, die ze op andere filmpjes overigens niet heeft, is voer voor nogal wat reacties. En als je dan ook nog eens over je 'muis' begint kun je natuurlijk zomaar eens viral gaan. Aandacht gegarandeerd en het is voor Ann te hopen dat ze er ook nog wat nieuwe klanten aan overhoudt.

Bekijk de opvallende video van Bij Ann Fashion hieronder. Daar weer onder neem je een kijkje in de kledingkast van een hele bekende politica.

ZIEN: dit opvallende kledingfilmpje van <em>Bij Ann Fashion</em> gaat viral Op sociale media gaat momenteel een opvallend kledingfilmpje van een lokale ondernemer, Bij Ann Fashion, uit Rhoon (Zuid-Holland) rond. Op zich niets geks maar de vrolijke en opvallende looks van de betreffende medewerkster en haar enigszins schorre stem, die ze op andere filmpjes overigens niet heeft, is voer voor nogal wat reacties. En als je dan ook nog eens over je 'muis' begint kun je natuurlijk zomaar eens viral gaan. Aandacht gegarandeerd en het is voor Ann te hopen dat ze er ook nog wat nieuwe klanten aan overhoudt. Bekijk de opvallende video van Bij Ann Fashion hieronder. Daar weer onder neem je een kijkje in de kledingkast van een hele bekende politica. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Bij Ann Fashion In Rhoon! ? (@bijannfashion) Bekijk ook Wendy weet het zeker: 'Daar hebben dode mensen gelegen' (Massa is kassa) Bekijk deze video » Samantha de Jong (Barbie): 'Sterke vrouwen worden niet geboren, die worden gemaakt' Bekijk deze video »
TV :
ZIEN: dit opvallende kledingfilmpje van Bij Ann Fashion gaat viral

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV