Zien: 82-jarige automobilist uit Winschoten komt om het leven door eenzijdig ongeluk

Zien: 82-jarige automobilist uit Winschoten komt om het leven door eenzijdig ongeluk

Woensdag 29 november 2023 om 19:35

Een 82-jarige man uit Winschoten is overleden als gevolg van een eenzijdig ongeval, zo meldt de politie. Woensdag rond het middaguur botste de man met zijn auto tegen een boom langs de Elperstraat, gelegen nabij het Drentse Schoonloo, tussen Assen en Emmen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>82-jarige automobilist</em> uit <em>Winschoten</em> komt om het leven door <em>eenzijdig ongeluk</em> Een 82-jarige man uit Winschoten is overleden als gevolg van een eenzijdig ongeval, zo meldt de politie. Woensdag rond het middaguur botste de man met zijn auto tegen een boom langs de Elperstraat, gelegen nabij het Drentse Schoonloo, tussen Assen en Emmen. Tekst gaat verder onder de video. HulpdienstenHulpdiensten waren snel ter plaatse, maar helaas konden zij niets meer voor de man betekenen. De inwoner van Groningen overleed op de locatie van het ongeval. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Enkhuizen: zwaargewonde na omvallen hoogwerker (video) Bekijk deze video » Trambotsing Leidschendam: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Hulpdiensten
Hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar helaas konden zij niets meer voor de man betekenen. De inwoner van Groningen overleed op de locatie van het ongeval.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's