Nicol Kremers houdt voet bij stuk: 'Wil één keer gedetailleerd mijn verhaal doen' (video)

Nicol Kremers houdt voet bij stuk: 'Wil één keer gedetailleerd mijn verhaal doen' (video)

'Massa is Kassa'-ster Peter Gillis heeft bij de rechter zijn gelijk gehaald: ex Nicol Kremers wordt in de media gemuilkorfd over huiselijk geweld. Toch betekent dat voor haar nog niet het einde, zo hoorde je in RTL Boulevard.

<em>Nicol Kremers</em> houdt voet bij stuk: 'Wil één keer gedetailleerd mijn verhaal doen' (video) 'Massa is Kassa'-ster Peter Gillis heeft bij de rechter zijn gelijk gehaald: ex Nicol Kremers wordt in de media gemuilkorfd over huiselijk geweld. Toch betekent dat voor haar nog niet het einde, zo hoorde je in RTL Boulevard. RechtszaakPeter en Nicol zorgden vandaag wederom voor wat juridisch getouwtrek. Peter heeft er namelijk voor gezorgd dat Nicol niet meer met modder mag gooien in de media over haar ex. Voor Nicol is de zaak echter nog niet helemaal over: "Ik wil één keer mijn verhaal doen." Dat zou in de vorm van een boek zijn. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Massa is kassa: gillende Wendy laat Peter Gillis schrikken Bekijk deze video » Massa is Kassa: wat vind Wendy van het brozen beeld van Peter Gillis? Bekijk deze video » Wendy weet het zeker: 'Daar hebben dode mensen gelegen' (Massa is kassa) Bekijk deze video »
Entertainment :
Nicol Kremers houdt voet bij stuk: 'Wil één keer gedetailleerd mijn verhaal doen' (video)

Rechtszaak
Peter en Nicol zorgden vandaag wederom voor wat juridisch getouwtrek. Peter heeft er namelijk voor gezorgd dat Nicol niet meer met modder mag gooien in de media over haar ex. Voor Nicol is de zaak echter nog niet helemaal over: "Ik wil één keer mijn verhaal doen." Dat zou in de vorm van een boek zijn.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV