Johan Derksen: 'Ik had een rendez-vous met staatssecretaris Uslu in hotel in Amsterdam' (Vandaag Inside)

Johan Derksen: 'Ik had een rendez-vous met staatssecretaris Uslu in hotel in Amsterdam' (Vandaag Inside)

Vrijdag 1 december 2023 om 08:25

Demissionair staatssecretaris Gunay Uslu van Cultuur en Media is opgestapt, ze gaat terug naar resiorganisatie Corendon. Het nieuwtje zorgde er donderdagavond in Vandaag Inside voor dat Johan Derksen een herinnering aan een ontmoeting met haar opdiept: 'Ik had een rendez-vous met haar in een goed hotel in Amsterdam de hele middag.' Hoe zit dit verhaal precies in elkaar?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 30 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen: 'Ik had een rendez-vous met staatssecretaris <em>Uslu</em> in hotel in Amsterdam' (Vandaag Inside) Demissionair staatssecretaris Gunay Uslu van Cultuur en Media is opgestapt, ze gaat terug naar resiorganisatie Corendon. Het nieuwtje zorgde er donderdagavond in Vandaag Inside voor dat Johan Derksen een herinnering aan een ontmoeting met haar opdiept: 'Ik had een rendez-vous met haar in een goed hotel in Amsterdam de hele middag.' Hoe zit dit verhaal precies in elkaar? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 30 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's