Wilfred Genee: 'Storend dat wij niet voor Uitblinkerslunch uitgenodigd zijn' (Vandaag Inside)

Wilfred Genee: 'Storend dat wij niet voor Uitblinkerslunch uitgenodigd zijn' (Vandaag Inside)

Friday 1 December 2023 om 08:15

Deze week vond er weer eens een Uitblinkerslunch plaats, waarbij Nederlanders die zich hebben onderscheiden door een bijzondere prestatie uitgenodigd worden voor een lunch met Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima. De heren van Vandaag Inside hebben wederom geen uitnodiging ontvangen: 'Het begint nu toch wel een beetje storend te worden', vindt Wilfred Genee. En Johan Derksen snapt er ook niets van: 'Heb jij enig idee wat de argumenten zijn om ons niet uit te nodigen', vraagt hij aan royaltykenner Rick Evers.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 30 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Wilfred Genee: 'Storend dat wij niet voor <em>Uitblinkerslunch</em> uitgenodigd zijn' (Vandaag Inside) Deze week vond er weer eens een Uitblinkerslunch plaats, waarbij Nederlanders die zich hebben onderscheiden door een bijzondere prestatie uitgenodigd worden voor een lunch met Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima. De heren van Vandaag Inside hebben wederom geen uitnodiging ontvangen: 'Het begint nu toch wel een beetje storend te worden', vindt Wilfred Genee. En Johan Derksen snapt er ook niets van: 'Heb jij enig idee wat de argumenten zijn om ons niet uit te nodigen', vraagt hij aan royaltykenner Rick Evers. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 30 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's