Rick Evers na Endgame-ontdekking: 'Iedereen wil me hebben' (Vandaag Inside)

Rick Evers na Endgame-ontdekking: 'Iedereen wil me hebben' (Vandaag Inside)

Friday 1 December 2023 om 10:04

Royaltykenner Rick Evers wordt momenteel overladen door interesse van buitenlandse media, vanwege een ontdekking die hij deed in het boek Endgame, dat over de Britse koninklijke familie gaat. Wat vindt hij van al die aandacht? 'Het is leuk dat iedereen je blijkbaar wil hebben. Als ik nu door mijn telefoon scroll kom ik niet verder dan gisteren, qua telefoonnummers die me gebeld hebben.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 30 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Rick Evers na <em>Endgame</em>-ontdekking: 'Iedereen wil me hebben' (Vandaag Inside) Royaltykenner Rick Evers wordt momenteel overladen door interesse van buitenlandse media, vanwege een ontdekking die hij deed in het boek Endgame, dat over de Britse koninklijke familie gaat. Wat vindt hij van al die aandacht? 'Het is leuk dat iedereen je blijkbaar wil hebben. Als ik nu door mijn telefoon scroll kom ik niet verder dan gisteren, qua telefoonnummers die me gebeld hebben.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 30 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's