Nieuwe talkshow Op de matrix velt oordeel over popcultuur: bekijk de trailer

Nieuwe talkshow Op de matrix velt oordeel over popcultuur: bekijk de trailer

Nieuwe talkshow <em>Op de matrix</em> velt oordeel over popcultuur: bekijk de trailer Vanaf maandag 4 december kun je kijken naar de gloednieuwe talkshow van BNNVARA met de titel Op de matrix. In de trailer wordt duidelijk waar dit praatprogramma over gaat: er wordt een oordeel geveld over allerlei onderwerpen uit de popcultuur. Van crompouce tot Britney SpearsOp de matrix wordt gepresenteerd door Mandy Woelkens en Annefleur Schipper en zij krijgen hulp van diverse gastredacteuren om de onderwerpen op de matrix te plaatsen. Er is tegenwoordig zo ontzettend veel online te vinden, deze talkshow zoekt uit wat de moeite waard is om te checken en wat niet. Van Drake tot fatbikes, van de crompouce tot Britney Spears. Bekijk de trailer van Op de matrix hieronder. Op de matrix is vanaf maandag 4 december elke werkdag om 22.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Op de matrix terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Popcultuur lijstje: de beste films uit de Barbie Cinematic Universe! Bekijk deze video » Een roze hit! Barbie is meest succesvolle film van het jaar Bekijk deze video »

Vanaf maandag 4 december kun je kijken naar de gloednieuwe talkshow van BNNVARA met de titel Op de matrix. In de trailer wordt duidelijk waar dit praatprogramma over gaat: er wordt een oordeel geveld over allerlei onderwerpen uit de popcultuur.

Van crompouce tot Britney Spears
Op de matrix wordt gepresenteerd door Mandy Woelkens en Annefleur Schipper en zij krijgen hulp van diverse gastredacteuren om de onderwerpen op de matrix te plaatsen. Er is tegenwoordig zo ontzettend veel online te vinden, deze talkshow zoekt uit wat de moeite waard is om te checken en wat niet. Van Drake tot fatbikes, van de crompouce tot Britney Spears.

Bekijk de trailer van Op de matrix hieronder.

Op de matrix is vanaf maandag 4 december elke werkdag om 22.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Op de matrix terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV