Vandaag Inside-tafel giert om zingende Kees van der Staaij (video)

Vandaag Inside-tafel giert om zingende Kees van der Staaij (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

In Vandaag Inside is de kerst al bijna begonnen, nu de befaamde SBS6 Kerstpromo is opgenomen én nu de familie Van der Staaij weer flink op de hak is genomen.

Lees verder onder de video.

<em>Vandaag Inside</em>-tafel giert om zingende Kees van der Staaij (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. In Vandaag Inside is de kerst al bijna begonnen, nu de befaamde SBS6 Kerstpromo is opgenomen én nu de familie Van der Staaij weer flink op de hak is genomen. Lees verder onder de video. KerstgroetNet zoals de Koning, heeft ook Kees van der Staaij al eens een kerstboodschap opgenomen om te delen met zijn volgers. Hoewel dit al drie jaar geleden is, genieten de heren van Vandaag Inside er nog altijd van. Zeker omdat, in tegenstelling tot de Koning, Kees van der Staaij in zijn video zelf de muziek op zich neemt... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Kerstgroet
Net zoals de Koning, heeft ook Kees van der Staaij al eens een kerstboodschap opgenomen om te delen met zijn volgers. Hoewel dit al drie jaar geleden is, genieten de heren van Vandaag Inside er nog altijd van. Zeker omdat, in tegenstelling tot de Koning, Kees van der Staaij in zijn video zelf de muziek op zich neemt...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV