Zien: is Wendy van Dijk het schattige Hert in The Masked Singer? (video)

Zien: is Wendy van Dijk het schattige Hert in The Masked Singer? (video)

Vrijdag 1 december 2023 om 21:30

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 1 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

Zien: is Wendy van Dijk het schattige Hert in <em>The Masked Singer</em>? (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 1 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. De tweede kandidaat die vrijdag het podium van The Masked Singer besteeg was het Hert. Nog voordat ze één letter zong, stal ze al het hart van de panelladen. Met Window Of Hope dartelde ze vrolijk op het podium. Maar wie zit er toch achter het masker? The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: is Wendy van Dijk het schattige Hert in The Masked Singer? (video)

De tweede kandidaat die vrijdag het podium van The Masked Singer besteeg was het Hert. Nog voordat ze één letter zong, stal ze al het hart van de panelladen. Met Window Of Hope dartelde ze vrolijk op het podium. Maar wie zit er toch achter het masker?

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's