Spoiler: spectaculaire onthulling de Zeester in The Masked Singer (video)

Spoiler: spectaculaire onthulling de Zeester in The Masked Singer (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 1 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

Ondanks het goede humeur van de Zeester moest dit karakter vrijdagavond The Masked Singer verlaten. Wie zou er achter het masker zitten? Bekijk het hieronder!

Lees verder onder de video.

Spoiler: spectaculaire onthulling de Zeester in <em>The Masked Singer</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 1 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. Ondanks het goede humeur van de Zeester moest dit karakter vrijdagavond The Masked Singer verlaten. Wie zou er achter het masker zitten? Bekijk het hieronder! Lees verder onder de video. OntmaskeringSylvia Geersen of Britt Dekker; één van deze sterren zou volgens het panel van The Masked Singer in het spectaculaire pak van de Zeester zitten. En daarmee zit een deel van de jury goed: niemand minder dan Britt Dekker schitterde als de Zeester. The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Spoiler: spectaculaire onthulling de Zeester in The Masked Singer (video)

Ontmaskering
Sylvia Geersen of Britt Dekker; één van deze sterren zou volgens het panel van The Masked Singer in het spectaculaire pak van de Zeester zitten. En daarmee zit een deel van de jury goed: niemand minder dan Britt Dekker schitterde als de Zeester.

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV