Johan Derksen in Vandaag Inside: 'Pieter Omtzigt speelt met vuur' (video)

Johan Derksen in Vandaag Inside: 'Pieter Omtzigt speelt met vuur' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 1 december. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen in <em>Vandaag Inside</em>: 'Pieter Omtzigt speelt met vuur' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 1 december. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. De Vandaag Inside-tafel bespreekt de laatste ontwikkelingen op politiek gebied. Zo vindt Johan Derksen dat Pieter Omtzigt met vuur speelt. De voorman van NSC heeft de formatie on hold gezet door niet te willen praten met Geert Wilders. Hoe nu verder? 'Omtzigt moet ervoor uitkijken dat hij geen broertje van het CDA wordt. (...) Die sympathie kan zo omslaan.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De Vandaag Inside-tafel bespreekt de laatste ontwikkelingen op politiek gebied. Zo vindt Johan Derksen dat Pieter Omtzigt met vuur speelt. De voorman van NSC heeft de formatie on hold gezet door niet te willen praten met Geert Wilders. Hoe nu verder? 'Omtzigt moet ervoor uitkijken dat hij geen broertje van het CDA wordt. (...) Die sympathie kan zo omslaan.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV