Johan Derksen fileert Gordon: 'Heeft zijn zakken gevuld met wanprestaties' (video)

Johan Derksen fileert Gordon: 'Heeft zijn zakken gevuld met wanprestaties' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 1 december. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> fileert Gordon: 'Heeft zijn zakken gevuld met wanprestaties' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 1 december. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen reageerde in Vandaag Inside op het nieuws dat Gordon geen nieuw contract heeft getekend bij SBS6. In 'goed overleg' is besloten dat de presentator en zanger 'niet meer exclusief' verbonden is aan de tv-zender, zo werd donderdag duidelijk. Derksen is niet te spreken over de houding van de ex-zanger: 'Hij heeft zijn zakken gevuld met wanprestaties. (...) Hoe durf je dat te zeggen?' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen reageerde in Vandaag Inside op het nieuws dat Gordon geen nieuw contract heeft getekend bij SBS6. In 'goed overleg' is besloten dat de presentator en zanger 'niet meer exclusief' verbonden is aan de tv-zender, zo werd donderdag duidelijk. Derksen is niet te spreken over de houding van de ex-zanger: 'Hij heeft zijn zakken gevuld met wanprestaties. (...) Hoe durf je dat te zeggen?'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV