The Masked Singer: het Schaap gooit hoge ogen met flamboyante optreden (video)

The Masked Singer: het Schaap gooit hoge ogen met flamboyante optreden (video)

Saturday 2 December 2023 om 16:09

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 1 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

<em>The Masked Singer</em>: het Schaap gooit hoge ogen met flamboyante optreden (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 1 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. Het Schaap verrast de panelleden met haar koninklijke tintje. Door haar manier van praten denken de panelleden zelfs dat er wellicht een lid van het koninklijk huis in het pak zou kunnen zitten. Zouden ze hier gelijk in hebben? De panelleden zien het wel zitten, maar toch bleek het optreden niet goed genoeg voor de volgende ronde. Het Schaap moest de show verlaten en onthulde zichzelf. Spoiler: het Schaap bleek niet Koningin Máxima te zijn. The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
The Masked Singer: het Schaap gooit hoge ogen met flamboyante optreden (video)

Het Schaap verrast de panelleden met haar koninklijke tintje. Door haar manier van praten denken de panelleden zelfs dat er wellicht een lid van het koninklijk huis in het pak zou kunnen zitten. Zouden ze hier gelijk in hebben? De panelleden zien het wel zitten, maar toch bleek het optreden niet goed genoeg voor de volgende ronde. Het Schaap moest de show verlaten en onthulde zichzelf. Spoiler: het Schaap bleek niet Koningin Máxima te zijn.

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's