Live stream loting EK voetbal 2024 (zaterdag 2 december)

Live stream loting EK voetbal 2024 (zaterdag 2 december)

Kijk hieronder op zaterdag 2 december om 18.00 uur LIVE naar de loting van het EK voetbal 2024.

Klik op de play button om de livestream te bekijken

Volgend jaar speelt het Nederlands elftal weer het Europees kampioenschap voetbal, dat ditmaal wordt georganiseerd door en in Duitsland. De loting voor het Europees kampioenschap voetbal in Duitsland is op zaterdag 2 december via bovenstaande livestream.

Niets missen van het EK voetbal? De belangrijke aankondigingen, speelschema's, samenvattingen en hoogtepunten vind je in het EK voetbal-dossier bij Gids.tv.

De loting voor het EK voetbal 2024 in Duitsland is op zaterdag 2 december om 18.00 uur te zien.

Live stream loting <em>EK voetbal</em> 2024 (zaterdag 2 december) Kijk hieronder op zaterdag 2 december om 18.00 uur LIVE naar de loting van het EK voetbal 2024. Klik op de play button om de livestream te bekijken Volgend jaar speelt het Nederlands elftal weer het Europees kampioenschap voetbal, dat ditmaal wordt georganiseerd door en in Duitsland. De loting voor het Europees kampioenschap voetbal in Duitsland is op zaterdag 2 december via bovenstaande livestream. Niets missen van het EK voetbal? De belangrijke aankondigingen, speelschema's, samenvattingen en hoogtepunten vind je in het EK voetbal-dossier bij Gids.tv. De loting voor het EK voetbal 2024 in Duitsland is op zaterdag 2 december om 18.00 uur te zien. Bekijk ook Samenvatting Nederland - Ierland (EK-kwalificatie) Bekijk deze video » Samenvatting Gibraltar - Nederland (EK-kwalificatie) Bekijk deze video »
Live :
Live stream loting EK voetbal 2024 (zaterdag 2 december)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV