Zien: de Magiër betovert het publiek in The Masked Singer (video)

Zien: de Magiër betovert het publiek in The Masked Singer (video)

Saturday 2 December 2023 om 16:14

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 1 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

De Magiër zet zorgt voor een hele spectaculaire show in The Masked Singer. Hij begint zelfs zijn optreden in de lucht.

Lees verder onder de video.

Zien: de Magiër betovert het publiek in <em>The Masked Singer</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 1 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. De Magiër zet zorgt voor een hele spectaculaire show in The Masked Singer. Hij begint zelfs zijn optreden in de lucht. Lees verder onder de video. MagischHet optreden van de Magiër is met recht magisch te noemen. Door zijn prachtige pak lijkt het erop alsof hij erg lang is, maar is dat ook zo of heeft hij een speciale truc ingezet om zijn lengte te verbloemen? De panelleden zijn er nog niet uit. The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: de Magiër betovert het publiek in The Masked Singer (video)

Magisch
Het optreden van de Magiër is met recht magisch te noemen. Door zijn prachtige pak lijkt het erop alsof hij erg lang is, maar is dat ook zo of heeft hij een speciale truc ingezet om zijn lengte te verbloemen? De panelleden zijn er nog niet uit.

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's