Zien: Feyenoord-trainer Arne Slot hekelt persoonlijke fouten na thuisnederlaag tegen PSV

Zien: Feyenoord-trainer Arne Slot hekelt persoonlijke fouten na thuisnederlaag tegen PSV

Sunday 3 December 2023 om 17:15

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft de hoop op het kampioenschap opgegeven. Na de thuisnederlaag tegen PSV (1-2) heeft hij voorlopig een streep gezet door de titelkansen van Rotterdam.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Feyenoord</em>-trainer <em>Arne Slot</em> hekelt persoonlijke fouten na thuisnederlaag tegen <em>PSV</em> Feyenoord-trainer Arne Slot heeft de hoop op het kampioenschap opgegeven. Na de thuisnederlaag tegen PSV (1-2) heeft hij voorlopig een streep gezet door de titelkansen van Rotterdam. Tekst gaat verder onder de video. Schlemielige tegendoelpuntenSlot merkte op dat Feyenoord een behoorlijke start had. "Ik vond eigenlijk dat we dat tot aan de 0-1 waren. In de eerste helft speelden we een aantal prima kansen bij elkaar en zetten we goed druk. De manier waarop we verliezen, is eigenlijk een beetje een kopie van de wedstrijd tegen Atlético Madrid. Toen kregen we de goals ook op een heel schlemielige wijze tegen." Bekijk de beelden van Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Samenvatting Feyenoord - PSV (topper Eredivisie) Bekijk deze video » Samenvatting NEC - Ajax (Eredivisie) Bekijk deze video »
Voetbal :

Schlemielige tegendoelpunten
Slot merkte op dat Feyenoord een behoorlijke start had. "Ik vond eigenlijk dat we dat tot aan de 0-1 waren. In de eerste helft speelden we een aantal prima kansen bij elkaar en zetten we goed druk. De manier waarop we verliezen, is eigenlijk een beetje een kopie van de wedstrijd tegen Atlético Madrid. Toen kregen we de goals ook op een heel schlemielige wijze tegen."

Bekijk de beelden van Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's