De Top 4000 Muziekquiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Top 4000 Muziekquiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Top 4000 Muziekquiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het einde van 2023 nadert dus we gaan ons weer massaal richten op allerlei overzichten en lijstjes. Bij Radio 10 wordt elk jaar de Top 4000 uitgezonden en ook op tv kun je hiervan genieten. Dj Gerard Ekdom presenteert wederom de Top 4000 Muziekquiz, vanaf zondag 3 december op SBS6. Alle fragmenten uit deze uitzending Zondag start De Top 4000 muziekquiz bij SBS6, bekijk de backstage beelden Bekijk deze video » MuziekkennisDe Top 4000 Quiz draait om een groot bordspel. Gerard Ekdom test de muziekkennis van zijn bekende gasten en die van de kijkers. Hij is uiteraard de presentator van het programma, maar met een breed scala aan muziekkennis in huis is hij ook een streng maar rechtvaardig jurylid. Eerste afleveringRuben Hein en Maria Fiselier vormen in de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen met zijn tweeën Team Rood. Zij nemen het op tegen Team Blauw, bestaande uit zangers Danny de Munk en Samantha Steenwijk.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het einde van 2023 nadert dus we gaan ons weer massaal richten op allerlei overzichten en lijstjes. Bij Radio 10 wordt elk jaar de Top 4000 uitgezonden en ook op tv kun je hiervan genieten. Dj Gerard Ekdom presenteert wederom de Top 4000 Muziekquiz, vanaf zondag 3 december op SBS6.

Muziekkennis
De Top 4000 Quiz draait om een groot bordspel. Gerard Ekdom test de muziekkennis van zijn bekende gasten en die van de kijkers. Hij is uiteraard de presentator van het programma, maar met een breed scala aan muziekkennis in huis is hij ook een streng maar rechtvaardig jurylid.

Eerste aflevering
Ruben Hein en Maria Fiselier vormen in de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen met zijn tweeën Team Rood. Zij nemen het op tegen Team Blauw, bestaande uit zangers Danny de Munk en Samantha Steenwijk.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Top 4000 Muziekquiz

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV