Wat Goééééd!! Het Beste van Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wat Goééééd!! Het Beste van Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wat Goééééd!! Het Beste van Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Fans van Chateau Meiland moeten even zien te overleven zonder nieuwe afleveringen van de realityserie. Maar met Wat goééééd! Het beste van Chateau Meiland kunnen de kijkers toch genieten van de Meilandjes. TerugblikIn deze speciale serie blikken Maxime, Montana, Martien en Erica terug op de serie waarin hun persoonlijke levens worden gevolgd. Ook bekende Nederlanders, zoals Patty Brard en Gerard Ekdom, vertellen meer over hun favoriete momenten uit het programma. Alle typerende fragmenten passeren de revue. Code RoséZo heeft de familie Meiland de afgelopen jaren heel wat meegemaakt. Vooral op het gebied van verbouwen kregen Martien en zijn gezinsleden heel wat uitdagingen voor hun kiezen. In de meest recente reeks besloten ze om een pension op te zetten en Code Rosé moest natuurlijk ook helemaal worden gerenoveerd.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Fans van Chateau Meiland moeten even zien te overleven zonder nieuwe afleveringen van de realityserie. Maar met Wat goééééd! Het beste van Chateau Meiland kunnen de kijkers toch genieten van de Meilandjes.

Terugblik
In deze speciale serie blikken Maxime, Montana, Martien en Erica terug op de serie waarin hun persoonlijke levens worden gevolgd. Ook bekende Nederlanders, zoals Patty Brard en Gerard Ekdom, vertellen meer over hun favoriete momenten uit het programma. Alle typerende fragmenten passeren de revue.

Code Rosé
Zo heeft de familie Meiland de afgelopen jaren heel wat meegemaakt. Vooral op het gebied van verbouwen kregen Martien en zijn gezinsleden heel wat uitdagingen voor hun kiezen. In de meest recente reeks besloten ze om een pension op te zetten en Code Rosé moest natuurlijk ook helemaal worden gerenoveerd.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV