Bekijk hier de eerste en langverwachte trailer van de game Grand Theft Auto VI

Bekijk hier de eerste en langverwachte trailer van de game Grand Theft Auto VI

De langverwachte trailer van de nieuwe GTA 6 is door game-ontwikkelaar Rockstar vervroegd vrijgegeven. Hoewel de officiële publicatie gepland stond om 15.00 uur vanmiddag, werd de beroemde game-studio gedwongen de officiële trailer eerder online te zetten, nadat iemand de trailer had gelekt op X, voorheen Twitter. Bekijk hieronder de trailer van GTA 6.

Bekijk hier de eerste en langverwachte trailer van de game <em>Grand Theft Auto VI</em> De langverwachte trailer van de nieuwe GTA 6 is door game-ontwikkelaar Rockstar vervroegd vrijgegeven. Hoewel de officiële publicatie gepland stond om 15.00 uur vanmiddag, werd de beroemde game-studio gedwongen de officiële trailer eerder online te zetten, nadat iemand de trailer had gelekt op X, voorheen Twitter. Bekijk hieronder de trailer van GTA 6. Tien jaar wachten..Eindelijk na tien jaar is de eerste trailer met het nummer Love Is A Long Road van Tom Petty geland op aarde. De trailer laat zien dat we terug gaan naar het legendarische Vice City wat gebaseerd op de Amerikaanse stad Miami, en dat zowel een man als een vrouw de hoofdrol spelen in de game. De sfeer voelt aan als het oude spel maar nu met vlijmscherpe beelden en nog meer details. Aan het eind van de trailer wordt duidelijk dat de game uitkomt in het jaar 2025, maar een datum wordt verder niet genoemd. De Amerikaanse uitgever Take-Two Interactive Software bevestigt dat de game GTA 6 naar PlayStation 5 en Xbox Series X en S komt. Een pc-versie is nog niet duidelijk wanneer deze in de release gaat. Detective Pikachu is terug! Bekijk de game trailer hier! Bekijk deze video » Wat erg! Langverwachte Super Mario Bros. spel gelekt! (game nieuws) Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk hier de eerste en langverwachte trailer van de game Grand Theft Auto VI

Tien jaar wachten..
Eindelijk na tien jaar is de eerste trailer met het nummer Love Is A Long Road van Tom Petty geland op aarde. De trailer laat zien dat we terug gaan naar het legendarische Vice City wat gebaseerd op de Amerikaanse stad Miami, en dat zowel een man als een vrouw de hoofdrol spelen in de game. De sfeer voelt aan als het oude spel maar nu met vlijmscherpe beelden en nog meer details. Aan het eind van de trailer wordt duidelijk dat de game uitkomt in het jaar 2025, maar een datum wordt verder niet genoemd.

De Amerikaanse uitgever Take-Two Interactive Software bevestigt dat de game GTA 6 naar PlayStation 5 en Xbox Series X en S komt. Een pc-versie is nog niet duidelijk wanneer deze in de release gaat.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV