Derksen in VI over Omtzigts aantekeningen: "Dit is een grap", reacties op X minder lollig

Derksen in VI over Omtzigts aantekeningen: "Dit is een grap", reacties op X minder lollig

Tuesday 5 December 2023 om 13:54

In Vandaag Inside wordt het akkefietje van Pieter Omtzigts aantekeningen besproken. Johan Derksen gelooft niet dat ze per ongeluk zichtbaar waren. "Dit is een grap van Omtzigt", aldus Derksen. Verbazingwekkend vinden de heren, aangezien Omtzigt een humorloze man is.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 4 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Derksen in <em>VI</em> over <em>Omtzigt</em>s aantekeningen: &quot;Dit is een grap&quot;, reacties op X minder lollig In Vandaag Inside wordt het akkefietje van Pieter Omtzigts aantekeningen besproken. Johan Derksen gelooft niet dat ze per ongeluk zichtbaar waren. "Dit is een grap van Omtzigt", aldus Derksen. Verbazingwekkend vinden de heren, aangezien Omtzigt een humorloze man is. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 4 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Op X zijn de mensen not amused en de reacties minder lollig: Als Pieter Omtzigt de tekst ’Niet in PVV/NSC/BBB-ka..’ niet kan onthouden en deze daarom moet opschrijven, dan lijdt hij aan ernstige dementie.Ernstiger nog dan Rutte, die volgens eigen zeggen geen actieve herinneringen bezit.— Argus (@ArieGus1) December 5, 2023 Walgelijke hypocriet Pieter Omtzigt toont 'per ongeluk' notitie na gesprek met verkenner: 'Niet in PVV-NSC-BBB kabinet' https://t.co/sNoN4v2qRC Wat een ranzige spelletjes speelt Pieter Omtzigt. Hij is totaal door de mand gevallen met zijn NCS partij !— Nina (@NinaSonneveld) December 5, 2023 Ik ben helemaal klaar met Omtzigt. Net zo onbetrouwbaar als de 12 jaar Kabinet Rutte.Omtzigt toont saillante notitie: ’Niet in PVV/NSC/BBB-kabinet’ via @Telegraaf https://t.co/xicaSIrA3n— hwieisdaar (@Redelijkhard) December 5, 2023 Ik vind @PieterOmtzigt een lafaard en een mispunt!Omtzigt toont saillante notitie: ’Niet in PVV/NSC/BBB-kabinet’ https://t.co/XdDJzVVgEs via @Telegraaf— Roelof Kingma (@roelof60) December 5, 2023
Talkshow :

Op X zijn de mensen not amused en de reacties minder lollig:

Actuele video's

Meer actuele video's