Grote kritiek op Maestro: "Wat verschrikkelijk storend. Krankzinnig" (video)

Grote kritiek op Maestro: "Wat verschrikkelijk storend. Krankzinnig" (video)

Het nieuwe seizoen van Maestro is afgelopen weekend van start gegaan en de makers hebben dit seizoen een nieuw element toegevoegd. Alleen viel dit niet bepaald in de smaak bij veel kijkers van het programma. Lees een aantal X-berichten hieronder.

"Krankzinnig"
Tijdens de eerste optredens van dit seizoen deden kijkers een bizarre ontdekking. De kijker thuis zag namelijk gelijk het eigen commentaar van de kandidaat tijdens het optreden. Dit nieuwe aspect viel niet bepaald in de smaak. Op X gaat het dan ook los met kritische reacties. Zo schrijft een kijker: "Ik kijk geen Maestro op deze manier. Trouwe fan hoor, maar laat mij luisteren naar de muziek. Wat verschrikkelijk storend om de kandidaten tijdens hun optreden commentaar te horen geven. Dat is toch krankzinnig?" Lees hieronder een aantal X-berichten.

In de video hieronder heeft Shownieuws het over het nieuwe seizoen Maestro.

Grote kritiek op <em>Maestro</em>: &quot;Wat verschrikkelijk storend. Krankzinnig&quot; (video) Het nieuwe seizoen van Maestro is afgelopen weekend van start gegaan en de makers hebben dit seizoen een nieuw element toegevoegd. Alleen viel dit niet bepaald in de smaak bij veel kijkers van het programma. Lees een aantal X-berichten hieronder. "Krankzinnig"Tijdens de eerste optredens van dit seizoen deden kijkers een bizarre ontdekking. De kijker thuis zag namelijk gelijk het eigen commentaar van de kandidaat tijdens het optreden. Dit nieuwe aspect viel niet bepaald in de smaak. Op X gaat het dan ook los met kritische reacties. Zo schrijft een kijker: "Ik kijk geen Maestro op deze manier. Trouwe fan hoor, maar laat mij luisteren naar de muziek. Wat verschrikkelijk storend om de kandidaten tijdens hun optreden commentaar te horen geven. Dat is toch krankzinnig?" Lees hieronder een aantal X-berichten. In de video hieronder heeft Shownieuws het over het nieuwe seizoen Maestro. Kan het commentaar van de kandidaat tijdens het eigen optreden eruit? Danku #maestro— Lianne van Veen (@Liedje87) December 3, 2023 Geen interviews tijdens het dirigeren! Gemiste kans! Roos Maggre was beter dan Frederique. #Maestro— D. Schreve ??? (@D_Schreve) December 3, 2023 Hoop niet dat ze die filmpjes tijdens de optredens blijven doen. Zo irritant en respectloos aan het optreden #maestro— Paul (@sjakelmuch) December 3, 2023 Je kunt alle uitzendingen en de mooiste fragmenten van Maestro terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Grote kritiek op Maestro: "Wat verschrikkelijk storend. Krankzinnig" (video)

Je kunt alle uitzendingen en de mooiste fragmenten van Maestro terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV