Hilarisch: René en 'directeurtje' vieren Pakjesavond bij Jumbo (video)

Hilarisch: René en 'directeurtje' vieren Pakjesavond bij Jumbo (video)

Dinsdag 5 december 2023 om 14:36

Er werd al meermaals aandacht aan besteed in de uitzendingen van Vandaag Inside maar op deze pakjes'dag' was het dan eindelijk zover: Sinterklaas en wel een hele bijzondere bebrilde Pieterbaas traden aan bij het hoofdkantoor van Jumbo. Bekijk de hilarische beelden hieronder.

Hilarisch: René en 'directeurtje' vieren Pakjesavond bij Jumbo (video) Er werd al meermaals aandacht aan besteed in de uitzendingen van Vandaag Inside maar op deze pakjes'dag' was het dan eindelijk zover: Sinterklaas en wel een hele bijzondere bebrilde Pieterbaas traden aan bij het hoofdkantoor van Jumbo. Bekijk de hilarische beelden hieronder. RollenVoor de oplettende kijkers die het al was opgevallen: René van der Gijp en Marco 'Directeurtje' Louwerens kropen ditmaal in de rollen van de Sint en Piet. De Jumbo. maakte een groot bedrag over aan stichting Support Casper om de inmiddels veel besproken Sinterklaas en de voetbalanalist verkleed als Piet naar hun hoofdkantoor te halen. Bekijk het hilarische fragment via Vandaag Inside hierboven.
TV :

Rollen
Voor de oplettende kijkers die het al was opgevallen: René van der Gijp en Marco 'Directeurtje' Louwerens kropen ditmaal in de rollen van de Sint en Piet. De Jumbo. maakte een groot bedrag over aan stichting Support Casper om de inmiddels veel besproken Sinterklaas en de voetbalanalist verkleed als Piet naar hun hoofdkantoor te halen.

Bekijk het hilarische fragment via Vandaag Inside hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's