MasterChef Australië: Dessert Masters gemist? Bekijk hier de hele uitzending

MasterChef Australië: Dessert Masters gemist? Bekijk hier de hele uitzending

MasterChef Australië: Dessert Masters gemist? Bekijk hier de hele uitzending Wie fan is van de Australische versie van Masterchef, zit vanaf dinsdag 5 december goed bij Net5. Het mooie van deze serie is dat het allemaal draait om de allerbeste desserts. Grote namenIn deze competitie gaan tien professionele banketbakkers en chefs die gespecialiseerd zijn in desserts de strijd met elkaar aan. Zij strijden om een mooie hoofdprijs van maar liefst 100.000 Australische dollar. Bekende chefs doen mee aan de kookwedstrijd, waaronder Adriano Zumbo en Kirsten Tibballs. Nieuwe jury Masterchef AustraliëDe show wordt aan elkaar gepraat door juryleden Melissa Leong en chocolatier Amaury Guichon. Melissa was eerder te zien in de reguliere Australische Masterchef, samen met Andy Allen en Jock Zonfrillo. In mei van dit jaar werd bekend dat Zonfrillo plotseling op 46-jarige leeftijd is overleden. Andy gaat nu samen met Poh Ling Yeow, Sofia Levin en Jean-Christophe Novelli het nieuwe seizoen van Masterchef presenteren.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Wie fan is van de Australische versie van Masterchef, zit vanaf dinsdag 5 december goed bij Net5. Het mooie van deze serie is dat het allemaal draait om de allerbeste desserts.

Grote namen
In deze competitie gaan tien professionele banketbakkers en chefs die gespecialiseerd zijn in desserts de strijd met elkaar aan. Zij strijden om een mooie hoofdprijs van maar liefst 100.000 Australische dollar. Bekende chefs doen mee aan de kookwedstrijd, waaronder Adriano Zumbo en Kirsten Tibballs.

Nieuwe jury Masterchef Australië
De show wordt aan elkaar gepraat door juryleden Melissa Leong en chocolatier Amaury Guichon. Melissa was eerder te zien in de reguliere Australische Masterchef, samen met Andy Allen en Jock Zonfrillo. In mei van dit jaar werd bekend dat Zonfrillo plotseling op 46-jarige leeftijd is overleden. Andy gaat nu samen met Poh Ling Yeow, Sofia Levin en Jean-Christophe Novelli het nieuwe seizoen van Masterchef presenteren.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV