Vandaag Inside gemist? Playboy-foto's van Judith Osborn vallen goed in de smaak

Vandaag Inside gemist? Playboy-foto's van Judith Osborn vallen goed in de smaak

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 6 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Woensdagavond maakte kunstenares Judith Osborn haar debuut als gast bij Vandaag Inside. Voor de allereerste keer nam ze plaats aan de bar van de talkshow, maar het bleek vooral op haar eigen verzoek te zijn dat ze de tv-studio bezocht, zoals aan het begin van de uitzending werd onthuld. De heren aan tafel vonden dit een opmerkelijk unicum.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Vandaag Inside</em> gemist? <em>Playboy-foto's</em> van <em>Judith Osborn</em> vallen goed in de smaak Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 6 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Woensdagavond maakte kunstenares Judith Osborn haar debuut als gast bij Vandaag Inside. Voor de allereerste keer nam ze plaats aan de bar van de talkshow, maar het bleek vooral op haar eigen verzoek te zijn dat ze de tv-studio bezocht, zoals aan het begin van de uitzending werd onthuld. De heren aan tafel vonden dit een opmerkelijk unicum. Tekst gaat verder onder de video. Judith OsbornGenee vroeg openlijk waarom Osborn graag bij Vandaag Inside wilde langskomen, een show die bekendstaat om zijn onverwachte wendingen. "Je hebt zelf aangegeven dat je langs wilde komen, hé," opende de presentator de uitzending op woensdagavond. Osborn bevestigde Genee's opmerking, waarna Johan Derksen het duo onderbrak. "Dat is nog nooit gebeurd," glimlachte De Snor in reactie op het verzoek van Osborn. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Judith Osborn
Genee vroeg openlijk waarom Osborn graag bij Vandaag Inside wilde langskomen, een show die bekendstaat om zijn onverwachte wendingen. "Je hebt zelf aangegeven dat je langs wilde komen, hé," opende de presentator de uitzending op woensdagavond. Osborn bevestigde Genee's opmerking, waarna Johan Derksen het duo onderbrak. "Dat is nog nooit gebeurd," glimlachte De Snor in reactie op het verzoek van Osborn.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV