Video: René van der Gijp ligt dubbel na horen van dienstplichtverhaal Arend Jan Boekestijn

Video: René van der Gijp ligt dubbel na horen van dienstplichtverhaal Arend Jan Boekestijn

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 6 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Video: <em>René van der Gijp</em> ligt dubbel na horen van dienstplichtverhaal <em>Arend Jan Boekestijn</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 6 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Arend Jan Boekestijn vertelt aan de bar bij Vandaag Inside hoe zijn hele familie de dienstplicht wist te ontlopen. René van der Gijp doet zijn uiterste best om zijn lach in te houden, maar kan zijn emoties niet langer onder controle houden: 'Hij heeft z'n bilspleet met pindakaas ingesmeerd!' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Arend Jan Boekestijn vertelt aan de bar bij Vandaag Inside hoe zijn hele familie de dienstplicht wist te ontlopen. René van der Gijp doet zijn uiterste best om zijn lach in te houden, maar kan zijn emoties niet langer onder controle houden: 'Hij heeft z'n bilspleet met pindakaas ingesmeerd!'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV